De flexibiliteit van Financial Lease & Slottermijn

Wij bieden u bij leasing van auto’s de mogelijkheid de restwaarde (slottermijn)van de auto in de overeenkomst te betrekken.

Met een slottermijn blijven de maandlasten voor uw leaseauto laag. Hierdoor hoeft u niet het volledige leasebedrag af te lossen en dit levert aanzienlijk lagere maandlasten op. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract echter alleen rente, geen aflossing.

Pas aan het eind van de looptijd betaalt u de slottermijn.

Ook een aanbetaling, bijvoorbeeld de inruilwaarde van uw huidige auto, behoort tot de mogelijkheden om u leasetermijn te verlagen. Het is tevens mogelijk uw auto nog tijdens de leaseperiode om te ruilen. Bij inruil van de geleaste auto is het mogelijk het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw contract te financieren. Ook in dit geval geldt dat u de nieuwe auto tot maximaal 100% van de aankoopprijs (exclusief btw) kunt leasen.

Gedurende de looptijd ligt het economisch eigendom van de auto bij u. Hiermee komt de auto op uw balans te staan. In dat geval zijn de rente en afschrijvingskosten voor u fiscaal aftrekbaar. Tevens kunt u in aanmerking komen voor investeringsaftrek en andere fiscale regelingen. Informeer naar de mogelijkheden bij uw accountant of belastingadviseur.

 

LEASE CALCULATOR

Het gekozen leasebedrag is lager dan het slottermijn.
Het leasebedrag dient altijd hoger te zijn dan het slottermijn.


STARTERSLEASE

 

PARTICULIERE FINANCIERING