Veel Gestelde Vragen

Om in aanmerking te komen voor een Financial Lease dient u ingeschreven te staan in het handelsregister van de Kamer van koophandel (KvK) Een uitzondering hierop zijn de vrije beroepen.

Ja, bij startende ondernemers (langer dan 1 ½ jaar), wordt een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag exclusief btw gevraagd. Veelal is dit bedrag al via de inruil van de huidige auto gerealiseerd.

 

Wat zijn de voordelen van Financial Lease?

  • 100% financiering van de auto zowel nieuw als gebruikt
  • Ook voor starters mogelijkheden voor financial lease
  • Veelal wordt uw leaseaanvraag goedgekeurd zonder cijfers
  • De mogelijkheid tot investering- en renteaftrek

Lees meer...

Wat is het verschil tussen Operational Lease en Financial Lease?

Bij Financial Lease bent u economisch eigenaar, staat de auto op uw naam en kunt u de auto op de balans plaatsen. De BTW kunt u terugvorderen bij de fiscus en behoud uw mogelijke investeringsaftrek. U betaalt het gefinancierde bedrag plus de rente in vaste maandelijkse termijnen terug.

Lees meer...

De slottermijn is het bedrag dat nog open blijft staan aan het einde van de looptijd. Tijdens de looptijd betaalt u alleen rente over dit bedrag en geen aflossing.

Aan het einde van het contract betaalt u dus deze slottermijn samen met uw laatste maandtermijn. De hoogte van de slottermijn moet wel in verhouding staan met de economische restwaarde na afloop van het leasecontract.

Waarom kan FinAutoLease zo scherp calculeren?

Wij zijn een internet bedrijf en hebben geen duur kantoorpand met medewerkers. De correspondentie verloopt veelal via telefoon en e-mail. Hierdoor kunnen wij de besparingen doorvoeren in het leasetarief dat wij berekenen.

Als gespecialiseerd bedrijf hebben wij een arrangement afgesloten , waardoor wij tot één van de goedkoopste aanbieders van Nederland behoren.

 

LEASE CALCULATOR

Het gekozen leasebedrag is lager dan het slottermijn.
Het leasebedrag dient altijd hoger te zijn dan het slottermijn.


STARTERSLEASE

 

PARTICULIERE FINANCIERING