Over Ons

FinAutoLease is een servicegerichte onderneming met een directe en een persoonlijke manier van werken. Wij richten ons met name op de automobielbranche op het gebied van Financial Lease. 

Fin Auto Lease is merk- en bankonafhankelijk, hierdoor kunnen wij snel en flexibel en moeiteloos inspelen op uw wensen en kunnen wij de geschikte aanbieder en het juiste Financial Lease-contract voor u realiseren.  Financial Lease is voor ons 100% “core business”en geen bijzaak.

 

Wanneer u investeert in uw organisatie, heeft U een betrouwbare en solide partner nodig. Wij weten hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering en dat deze een behoorlijke stempel kunnen drukken op uw werkkapitaal.

Grote investeringen hoeven echter geen aanslag te vormen op de liquiditeitspositie van uw organisatie. U kunt bedrijfsmiddelen als een personenauto of bestelauto natuurlijk ook voordelig Financial Leasen met alle daarbij behorende (fiscale) voordelen.

Lees meer...

Stap 1 - Indienen van de aanvraagU vult op de website het aanvraagformulier in en stuurt de aanvraag naar FinAutoLease.

Stap 2 - Beoordeling van de aanvraag
FinAutoLease beoordeelt de aanvraag en geeft, als de aanvraag volledig is, binnen 24 uur een reactie terug.

Stap 3 - Financial Lease overeenkomst
Wij maken aan de hand van de definitieve aankoopfactuur de Financial Lease-overeenkomst op en nemen deze met u door of het voldoet aan uw wensen.

Lees meer...

LEASE CALCULATOR

Het gekozen leasebedrag is lager dan het slottermijn.
Het leasebedrag dient altijd hoger te zijn dan het slottermijn.


STARTERSLEASE

 

PARTICULIERE FINANCIERING