Financial Lease

FinAutoLease biedt Financial Lease aan; een aantrekkelijke financieringsvorm voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf en voor de (semi) overheid. Met financial lease krijgt u de beschikking over een bedrijfsmiddel dat nodig is voor een efficiënte bedrijfsvoering. Een van de belangrijkste uitgangspunten voor ons is de afstemming op uw specifieke situatie van uw organisatie.Wij denken met u mee en geven u deskundig advies, zodat u uiteindelijk verzekerd bent van de beste leaseovereenkomst.

Wij kunnen uw auto’s leasen met een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs (exclusief btw) Deze financieringsvorm is bedoeld voor nieuwe en gebruikte auto’s. Kiest u voor Financial Lease, dan kiest u voor zekerheid. Het Financial Lease-contract kent gedurende de looptijd een vaste rente en vaste maandelijkse leasetermijnen. U weet dus exact waar u aan toe bent. Het is mogelijk de looptijd van de lease af te stemmen op de economische levensduur van de auto.

De flexibiliteit van Financial Lease & Slottermijn

Wij bieden u bij leasing van auto’s de mogelijkheid de restwaarde (slottermijn)van de auto in de overeenkomst te betrekken.

Lees meer...

Het gemak van Financial Lease

Bij Financial Lease is er sprake van een "Drie partijenovereenkomst" tussen u als “lessee”, de leverancier van de auto en de leasemaatschappij als “lessor”.

Lees meer...

De voordelen van Financial Lease via FinAutoLease

  • 100% financiering van de auto zowel nieuw als gebruikt
  • Ook voor starters mogelijkheden voor financial lease

Lees meer...

LEASE CALCULATOR

Het gekozen leasebedrag is lager dan het slottermijn.
Het leasebedrag dient altijd hoger te zijn dan het slottermijn.


STARTERSLEASE

 

PARTICULIERE FINANCIERING